Žaborić egy kicsi kedves hely 11 kilométerre Sibeniktől. Legfontosabb tevékenysége a turizmus.

Zaboric strandbár
Zaboric strandbár

Ha tiszta tengerrel rendelkező helyet keres, akkor Žaborić lehet az Ön választása. Sok apartman rendelkezik a napozáshoz és úszáshoz ideális díszített beton stranddal. Homokos strand is van egy bárral, amit úgy hívnak, hogy „Afrika".

Az Afrika strandbár bejárata
Az Afrika strandbár bejárata
A hely központja
A hely központja

A legtöbb apartman rendelkezik parkolóval vendégei számára. A foglalás előtt ellenőrizze. Vegye figyelembe, hogy a faluban szűkek az utak. Sok türelemre lesz szüksége, míg eléri úti célját Žaborićban.
A nagy, ingyenes parkolási lehetőség az „Africa" strandbár mellett található. A strandoláskor nem kell aggódnia a parkolás miatt.

Nagyon egyszerű eljutni a helyre. Csak kövesse az Adria autópályát, és forduljon jobbra vagy balra a, a tenger felé, attól függően, hogy merről érkezik.

Apartmanok Zaboricban
Apartmanok Zaboricban

Nincsenek nagy klubok Žaborićban. Az Aurora, amely egy remek klub Primostenben található, a helytől 20 kilométerre délre.

Azonban,  ha nem akarja elhagyni a helyet, akkor élvezheti kedvenc italát az Afrika strandbárban vagy menjen, és fsétáljon a tengerparton.
Sok helyi bulit és ünnepséget rendeznek nyáron. A legnagyobb the Szent Anna ünnepe július 26-án. Szent Anna a hely védőszentje.
Rengeteg eredetileg házi készítésű étel és ital kapható az ünnepségek alatt, valamint dalmát élő zenét lehet hallani.

A szálláshelyek ára leginkább az apartman méretétől és a tengertől lévő távolságától függ. A tenger közelében apartmant kereső négytagú család számára az átlagban 80 euró. Minél nagyobb a távolság a tengertől, annál alacsonyabb az ár.

Nézze meg a Zaboricban lévő szálláshelyeket az alábbi térképen. A térkép azokat a szálláslehetőségeket mutatja, melyeket a leghíresebb szálloda oldal, a booking.com kínál.
Mivel 2020-ban csökkent a turisták száma, ezért remek szálláslehetőségekre számíthat még több luxus apartmanban is.


Zvonimr Peran     2020-12-04

Élvezem Horvátországot, a gyönyörű országot érdekes helyekkel, történelemmel, kultúrával és emberekkel. Szeretném, ha Ön is élvezné.
Vegye fel velem a kapcsolatot az info@croatia-tourism.com e-mail címen, vagy az alábbi űrlap segítségével.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Segítünk a legjobbat megtapasztalni Zaboric.